Skoči na glavni sadržaj

VSITE recertificiran prema normi ISO 9001:2015

VSITE recertificiran prema normi ISO 9001:2015

VSITE potvrdio svoju kvalitetu recertifikacijom prema normi ISO 9001:2015

VSITE kontinuirano surađuje sa stručnim organizacijama i prati njihove smjernice na području provjere kvalitete. U ovoj izvanrednoj situaciji kada smo pogođeni s opasnošću širenja virusa COVID-19, uz održavanje socijalne distance, VSITE je recertificiran četvrti put za redom otkako je 2011. godine uveden sustav upravljanja kvalitetom prema toj međunarodnoj normi, ovaj put preko online re-certifikacijskog audita sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015.

Opseg certifikacije uključuje Preddiplomski stručni i Specijalistički diplomski stručni studij informacijskih tehnologija. Certifikat za kvalitetu ISO 9001 je potvrda da VSITE uspješno organizira i izvodi nastavu i ispite na daljinu na Preddiplomskom i Specijalističkom diplomskom stručnom studiju informacijskih tehnologija te da je ostvarena visoka razina kvalitete nastave unatoč izvanrednoj situaciji koju su izazvali COVID -19 i potres u Zagrebu. To je neovisni dokaz da su nastavnici i zaposlenici VSITE-a osigurali sve potrebne preduvjete za održavanje visoke kvalitete nastave na daljinu i u sljedećoj akademskoj godini.

Istaknute pozitivne točke su brza i kvalitetna prilagodba za nove uvjete rada na daljinu, zadovoljstvo studenata, detaljno praćenje i mjerenje učinkovitosti sustava i procesa, te upravljanje dokumentiranim informacijama.

Ovim auditom potvrđeno je da je sustav upravljanja u skladu sa svim relevantnim zahtjevima norme, da je isti učinkovito implementiran i postiže ciljeve navedene u Politici VSITE-a. Ovakve provjere osiguravaju visoku razinu kvalitete našeg rada i potvrđuju nam iz godine u godinu da smo na pravom putu.

TAGS

Klaićeva 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264