Skoči na glavni sadržaj

O nama

VSITE je privatno visoko učilište koje u znanstvenom području tehničkih znanosti, polja računarstva i elektrotehnike, ustrojava i izvodi Preddiplomski stručni studij informacijskih tehnologija, Specijalistički diplomski stručni studiji informacijskih tehnologija, te programe stručnog cjeloživotnog obrazovanja i usavršavanja.

VSITE razvija stručnu i znanstvenu djelatnost – izrada znanstvenih i stručnih projekata, elaborata, studija, analiza, vještačenja, savjetovanja, ekspertiza, pružanja konzultantskih usluga za potrebe gospodarstva, organiziranje domaćih i međunarodnih znanstvenih i stručnih skupova).

Ostale djelatnosti VSITE-a služe osnovnoj djelatnosti i osiguravaju potrebni standard sustava visoke naobrazbe i pridonose potpunijem iskorištenju raspoloživih kapaciteta VSITE-a (izdavačka djelatnost, djelatnosti skriptarnice i knjižnice, te informatička djelatnost za potrebe nastave, znanstvenog i stručnog rada i drugih aktivnosti VSITE-a).

VSITE sve svoje djelatnosti vrši u skladu sa Zakonom i Statutom.
 

Naslov

Povijest VSITE-a

Saznajte kako je sve počelo i kako smo gradili instituciju koja već dugi niz godina ponosno osposobljava IT stručnjake i specijaliste.

Saznaj više
Temeljne vrijednosti, vizija, misija

Naša misija i vizija izgrađene su na temeljnim načelima djelovanja kao što su kultura kvalitete, stručnost, profesionalnost, profesionalna izvrsnost i poštenje, sigurnost, otvorenost, briga i razumijevanje za druge, to jest profesionalna i društvena odgovornost. 

Saznaj više
Strategija

VSITE je uspostavio niz mehanizama da bi bio na visini svoje misije i vizije. 

Saznaj više
Organizacija

Upoznajte organizacijsku shemu VSITE-a, od uprave do studentske referade.

Saznaj više
Upravljanje kvalitetom

VSITE kao privatno visoko učilište ima veliku društvenu odgovornost – već godinama diploma VSITE-a garantira prvostupnike i specijaliste informacijskih tehnologija čije su znanje i kompetencije neupitni. Naša je odgovornost da ta kvaliteta ostane na zavidnoj razini, kao i zapošljivost naših alumnija koja iznosi visokih 95 %.

Saznaj više
Dokumenti

Na jednom mjestu pronađite sve dokumente, pravne akte i pravilnike VSITE-a.

Saznaj više

Ulica Vjekoslava Klaića 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264