Skoči na glavni sadržaj

Program studentskog poduzetništva

Program studentskog poduzetništva

VSITE

Želiš li saznati više o poduzetništvu, razvijati vlastite projekte, povezati se s iskusnim poduzetnicima i pod njihovim mentorstvom obavljati stručnu praksu u kompaniji? Pozivamo sve studente završnih godina studija (4. ili 5 godina) da se prijave u Program studentskog poduzetništva i steknu vještine potrebne za profesionalni razvoj, a pritom i osvoje vrijedne novčane nagrade!

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavljuje Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva u sklopu razvoja studentskog poduzetništva u okviru projekta BOND 2.

Kako bi se studente u Hrvatskoj poučilo kako iz ideje razviti projekt te na koji način ostvariti uspjeh na tržištu, a pritom im se ponudila i mogućnost obavljanja stručne prakse, pokrenut je Program studentskog poduzetništva u kojem se studenti različitih perspektiva i obrazovnih pozadina međusobno povezuju oko ideja i tema koje ih interesiraju te zajedno razvijaju projekte.

Tijekom tog procesa, sudionici surađuju s poduzetničkim potpornim institucijama koje za njih najprije održavaju edukativne radionice na kojima će razvijati temeljna znanja i vještine koje su potrebne za razvoj poduzetničkih pothvata. Nakon toga, na raspolaganju su im sastanci gdje dobivaju stručnu podršku, potrebne informacije, mogućnost postavljanja pitanja i sl., a sve kako bi kontinuirano mogli komentirati proces provedbe projekta s onima koji su primarno usmjereni na razvoj poduzetništva.

Po završetku razvoja projekata, od strane stručnog žirija bit će odabrano 10 najboljih timova koji će u velikom finalu predstaviti vlastita rješenja i boriti se za vrijedne novčane nagrade:

mjesto: 3.000 EUR
mjesto: 2.000 EUR
mjesto: 1.000 EUR

Uz to, sudionicima će biti osigurana i stručna praksa uz podršku mentora poduzetnika, a gdje će imati priliku iz prve ruke vidjeti kako teorija izgleda u praksi i okušati se u svakodnevnim zadacima i obvezama jednog poduzetnika.

Ukoliko želiš razvijati vještine potrebne za samozapošljavanje ili zaposlenje u poduzeću nakon završetka studija, prijavi se do 15.04. ispunjavanjem OBRASCA te istraži svoje poduzetničke sposobnosti i mogućnosti!

Link na objavu poziva na stranici HAMAG-a:

https://hamagbicro.hr/javni-poziv-za-prijavu-i-sudjelovanje-u-programu-studentskog-poduzetnistva-na-podrucju-republike-hrvatske/

TAGS

Ulica Vjekoslava Klaića 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264