Skoči na glavni sadržaj

Predavanje prof.dr.sc. Vojislava Kecmana

Predavanje prof.dr.sc. Vojislava Kecmana

VSITE Vojislav Kecman

Prof. dr. sc. Vojislav Kecman s Virginia Commonwealth University (VCU), College of Engineering održao je 16.05.2019. predavanje na VSITE-u 

Na Visokoj školi za informacijske tehnologije 16.05.2019. održao je predavanje prof. dr.sc. Vojislav Kecman s Virginia Commonwealth University (VCU), Computer Science, College of Engineering, Richmond, USA. Tema predavanja je bila „Strojno učenje, Umjetna inteligencija, stari/novi algoritmi. Sadržaj predavanja je bio usmjeren na: osnovne značajke umjetne inteligencije i strojnog učenja, učenju iz podataka (linearni modeli, nelinearni modeli, Neuronske mreže) te dubokom učenju (DL).

Predavanje je održano u okviru realizacije projekta Razvoj novog inovativnoga sustava za optimizaciju poslovanja i automatizaciju trgovačkih centara „ASTERISK“ uz povezani razvoj novog sigurnosnog proizvoda „ATLAS“ za primjenu u nadgledanim područjima visokog rizika“ na kojem je Visoka škola za informacijske tehnologije iz Zagreba partner.

Projekt je financiran od strane Europskog strukturnog i investicijskog fonda. Nositelj projekta je Husar d.o.o. a ukupna vrijednost projekta je 33.198.296,04 HRK. Vrijeme trajanja projekta je 48 mjeseci.

TAGS

Ulica Vjekoslava Klaića 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264