Skoči na glavni sadržaj

Otvorene prijave za natjecatelje – Kampusijada 2022.

Kampusijada2022

Otvorene prijave za natjecatelje – Kampusijada 2022. 

Najveće studentsko-sportsko natjecanje Kampusijada otvorilo je prijave za natjecatelje! Kampusijada se vraća nakon nekoliko godina pauze, a održat će se od 1. do 3. lipnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. 


Sudionici se mogu prijaviti za natjecanje u brojnim disciplinama i aktivnostima, a za one najbolje pripremaju se i zanimljive nagrade. Od grupnih sportova na Kampusijadi možete birati između: nogometa, odbojke, košarke, graničara i stolnog nogometa. Tu su i nezaobilazne kartaške igre (trešeta, bela i briškula), stolni tenis, popularni beerpong i šah. Kvizoljupci će pokazati što znaju u kvizu znanja, a svi se mogu okušati u povlačenju užeta i obaranju ruku. 


Sakupite ekipu i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Prijaviti se možete na poveznici: https://linktr.ee/kampusijada.

Prijave za sportove zatvaraju se 28. svibnja, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Prijave za povlačenje užeta i obaranje ruku odvijat će se na licu mjesta – Kampusijadi!


Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade osim prijava pronaći ćete sve detalje i planirani raspored aktivnosti.  Za sudjelovanje u aktivnostima mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zagrebu s tim da se određeni timski sportovi (nogomet, odbojka i košarka) dijele na muške i ženske turnire. Za sve dodatne informacije ohrabruje se studente da pošalju upite na e-mail adresu: kampusijada.borongaj@gmail.com 


Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Ova manifestacija zadnji put održana je 2017. godine te je ostvarila značajan uspjeh: preko 100 volontera, 1200 prijavljenih natjecatelja, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina. Projekt je nagrađen Rektorovom nagradom za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici akademske godine 2015/2016. Za pripremu i realizaciju brinu se vrijedni studenti volonteri i Organizacijski odbor Kampusijade.
 

TAGS

Klaićeva 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264