Skoči na glavni sadržaj

Erasmus + iDADOHS - Multiplier event

Erasmus + iDADOHS - Multiplier event

VSITE - Multiplier event iDADOHS

Veleučilište suvremenih informacijskih tehnologija je jedna od 10 partnerskih institucija iz 4 različite zemlje koje su sudjelovale u Erasmus + projektu “Integrating Digital Content and Digitalization of High Schools – iDADOHS” (“Integriranje digitalnog sadržaja i digitalizacija srednjih škola – iDADOHS”).

Cilj projekta bio je povećati ljudske kapacitete u srednjim školama koje će raditi na digitalizaciji i integraciji ICT-a u nastavi. Primjena novih tehnologija za e-učenje i stvaranje digitalnih sadržaja za obrazovanje usmjerena je na pružanje kvalitetnih OER-ova (Open Educational Resources).

Tim povodom organizirali smo Multiplier event u četvrtak 15.06. u 17 sati u Matis Absolut Lounge-u na kojem smo prezentirali rezultate projekta - predstavili smo VSITE našim gostima, a u okviru projekta iDADOHS predstavili smo rad E-learning i blended learning kao poticaj za smanjenje troškova i unapređenje obrazovanja u srednjim školama. Predstavili smo alate digitalizacije koji su se pokazali efikasnima u praksi, odnosno u  dizajnu sadržaja i praktičnoj primjeni, te primjer razvoja i dizajna digitalnog sadržaja i otvorenih obrazovnih izvora (OER).

Nakon službenog dijela programa imali smo priliku razgovarati i razmijeniti ideje.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovom događanju.

TAGS

Ulica Vjekoslava Klaića 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264