Skoči na glavni sadržaj

Aplikacija Erasmus+

Aplikacija Erasmus+

erasmusapp.eu

Aplikacija Erasmus+

Aplikacija je razvijena u okviru kampanje povodom 30 godina Erasmusa i dodatno se poboljšava kao dio inicijative za uvođenje europske studentske iskaznice. Zamišljena je kao jedinstvena točka za pristup, od koje sudionici mogu dobiti informacije o prilikama koje pruža Erasmus+, koja će ih voditi kroz procedure povezane s njihovom mobilnošću te im dati pristup informacijama i uslugama.

Erasmus+ (erasmusapp.eu)

 

S novom aplikacijom Erasmus+, studenti koji žele ići u inozemstvo na razmjenu moći će se usredotočiti na ono što je stvarno važno, uz pomoć u svakom koraku njihove prijave za mobilnost, tijekom mobilnosti i po povratku kući. Aplikacija Erasmus+ također potiče dijeljenje sadržaja od strane studenata unutar aplikacije, kao što su savjeti koji mogu pomoći drugim studentima da olakšaju i poboljšaju svoje iskustvo. Nagrađuje se svatko tko pridonese stvaranju ove zajednice prakse učitavanjem savjeta u aplikaciju Erasmus+. Cilj natjecanja je potaknuti međusobnu suradnju među studentima koji su pohađali Erasmus ili su zainteresirani za program Erasmus.

Bez obzira na to je li vaš savjet o tome kako bolje spakirati prtljagu, kako se nositi s jezičnom barijerom u novoj zemlji ili kako pronaći prijatelje u inozemstvu ili jednostavno pratiti svoje studije na sveučilištu domaćinu, podijelite s nama svoj savjet i osvojite nevjerojatne nagrade. 

Aplikacija je dostupa za iOS i android uređaje a i za pristup putem osobnog računala.

 

TAGS
Oznake

Ulica Vjekoslava Klaića 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264