Skoči na glavni sadržaj

Promocija VSITE udžbenika

Promocija VSITE udžbenika

Promocija VSITE udžbenika

 

Dana 25.01.2017 održana je promocija udžbenika Baze podataka autora Dalibora Bužića, pred. i Integragija informacijskih sustava autora dr. sc. Darka Galinca, prof. v. š. u dvorani Visoke škole za informacijske tehnologije (VsiTe).

Autor udžbenika "Baze podataka" kaže da je nastao kao zbornik lekcija, zadataka i primjera sa VsiTe predavanja i laboratorijskih vježbi.

Važnost čuvanja podataka seže još u doba prije nastanka računala. Autor u knjizi objašnjava značenje, važnost i način upotrebe baze podataka, na taj način približavajući ih svima koji sudjeluju u radu s bazama podataka. Knjiga je prilagođena nastavnom programu kolegija Baze podataka stručnog preddiplomskog studija.  

Dr. sc. Darko Galinec, prof. v. š. kao autor udžbenika „Integracija informacijskih sustava“ kaže da je nastao kao rezultat njegovih znanstvenih istraživanja te stečenih praktičnih znanja iz područja informacijskih i komunikacijskih znanosti.

Udžbenik je potpuno prilagođen nastavnom programu kolegija Integracija informacijskih sustava koji se predaje na specijalističkom diplomskom stručnom studiju informacijske tehnologije te može služiti i u nastavi sadržajno sličnim kolegijima na studijima drugih visokih učilišta.

Koncipiran je tako da bude razumljiv svima koji sudjeluju u poslu planiranja integracije informacijskih sustava vođene metodologijama i modelima provjerenima u praksi te njegove primjene. 

Ostale fotografije možete pogledati na našoj facebook stranici.  

 

TAGS

Ulica Vjekoslava Klaića 7, 10000 Zagreb, tel. 01/3764200 fax. 01/3764264